Noticias / Novedades


CIRE, un bon aliat per al sector metal·lúrgic

Febrer 2018 | General

El Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE), amb més de 25 anys d’experiència de col·laboració amb el teixit empresarial català, és l’empresa pública del Departament de Justícia, que té per missió formar, cercar ocupació i acompanyar en la reinserció a les persones sota mesures judicials.

A l’interior dels diferents centres penitenciaris de Catalunya, el CIRE compta amb 80.000 m2 de tallers industrials totalment equipats, on es porten a terme activitats productives d’un ampli ventall de sectors, que ocupen diàriament a més de 4.000 interns que han rebut la formació prèvia per a la seva execució.

La unió de sinèrgies amb el sector metal·lúrgic se centra en el taller exterior que el CIRE té a Raïmat (Lleida), on compta amb una serralleria. L’equipament de tots els centres penitenciaris, el mobiliari de les escoles, el mobiliari d’oficina de diferents dependències institucionals, eines per al sector agrícola o grues i llits articulats per al sector sociosanitari són alguns exemples de l’àmplia gamma de productes en què treballa, a petició del client.

Els tallers estan comandats per tècnics especialitzats en cada activitat, que treballen coordinats amb l’empresa, amb la màxima flexibilitat i adaptabilitat a les necessitats del client. El CIRE no competeix amb el teixit empresarial, hi col·labora perquè sigui més competitiu, oferint solucions a mida de cada projecte. Perquè el seu objectiu no és el guany econòmic, sinó el benefici social.

Per a més informació contacti amb Àlex Tamames, director de Projectes, al telèfon 675.780.207 o bé a l’adreça de correu atamames@gencat.cat

 

Font: CIRE